A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Ще один шкільний фініш

Дата: 29.05.2017 14:11
Кількість переглядів: 673

В останню п’ятницю травня у школах Березівської ОТГ пролунав останній дзвоник.

На традиційні святкові лінійки зібралися учні, вчителі, батьки. Щиро вітали шкільну спільноту і представники керівництва об’єднаної громади. Свято останнього дзвоника – час підбиття підсумків. Грамотами відділу освіти, молоді та спорту сільської ради відзначили високі навчальні досягнення кращих учнів та плідну працю їх педагогів. Крім того, по одному розумнику з кожної школи громади, якого визначали рішеннями педради, відповідно до програми «Учень року» Березівської сільської ради, нагородили грамотами та сертифікатами на 1000 гривень. Серед них: Сергій Свистельник (Березівський НВК), Вадим Гриценко (Слоутський НВК), Марія Прокопенко (Шевченківський НВК), Олександра Курган (Первомайський НВК), Микита Лежавський (Іващенківський НВК) та Альона Євтушенко (Обложківський НВК).

Не обійшлося без відзнак від народного депутата України Андрія Деркача. Подяки та грошові винагороди від нардепа отримали призери обласних етапів творчих конкурсів: Яна Ципкіна (Березівський НВК, І місце на Міжнародному дитячому фестивалі-конкурсі мистецтв «Соняшник»), Ірина Кобизька (Шевченківський НВК, ІІ місце на обласній краєзнавчій конференції «У світі краєзнавчих відкриттів») та Діана Пата (Слоутський НВК, ІІІ місце на обласному фестивалі «Веселка творчості»).

Якщо учням дзвоник оголосив про початок літніх канікул, то випускників сповістив про старт нового етапу в житті. В останнє шкільний дзвоник слухали дванадцять одинадцятикласників Шевченківського НВК. Попереду у них – ЗНО, яке вони складатимуть до 16 червня, випускний бал та вступна кампанія до вишів.

Після напруженого навчального року протягом трьох тижнів, починаючи з 29 травня, дітей оздоровлюватимуть у пришкільних таборах. 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь