A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Відшумів День села

Дата: 29.09.2017 15:32
Кількість переглядів: 783

Жителі Первомайська завершили цьогорічний калейдоскоп святкувань днів села у Березівській об’єднаній громаді.

Радісним настроєм пройнявся кожен, хто побував у суботу, 23 вересня, у Первомайську. У фойє сільського клубу гостей зустрічала квіткова експозиція та виставка різноманітних виробів місцевих майстрів. Із неабиякою цікавістю всі, хто завітав на свято, розглядали «сільське подвір’я», виготовлене майстринею Тетяною Покотило. В оновленому парку розгорнувся ярмарок, на якому різноманітні смаколики представили діти Первомайської школи разом із батьками. Гості свята не могли залишитися байдужими і не скуштувати рум’яні пиріжки, хрумкі чебуреки, апетитні кекси, пишні тістечка та ін.
Продовжилося відзначення Дня села яскравою концертною програмою. З вітальним словом до присутніх звернулася староста Первомайського Любов Кулініч. Вона побажала односельцям здоров’я, миру та достатку і  зауважила, що за прожитий рік село має чим пишатися. Адже буквально за тиждень до святкувань завершився ремонт у сільському клубі, придбано музичну звукопідсилювальну апаратуру, оновлено парк, де встановлено сучасні ліхтарі та лави, продовжуються роботи й у дитячому садочку. Частково відремонтовано дорогу до Горілого, поновлено міст в с. Нарбутівка та ін. Звісно, залишається чимало справ, та Любов Петрівна переконана, що якщо не тільки хотіти, а й включатися в роботу, все можна реалізувати. До привітань приєдналися заступник сільського голови Сергій Конозобко та директор Березівського центру культури і дозвілля Володимир Цюкало.
Теплі слова на свою адресу, цього дня почули багато місцевих мешканців. Вітали найстарше подружжя, згадали про наймолодших жителів, котрі народилися протягом року, вшанували воїнів АТО. Також започаткували нову номінацію «Благодійництво» - за вагомий внесок у благоустрій села нагородили Олексія Пащенка та Валерія Плахова.
Святковий настрій, свої творчі надбання та позитивні емоції дарували всім присутнім аматори сцени. По завершенні концерту любителі запальних ритмів досхочу танцювали на дискотеці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь