A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Новини нашого терцентру

Дата: 03.10.2016 14:02
Кількість переглядів: 792

Картинки по запросу терцентр

Зустріч відвідувачів денного відділення територіального центру с.Обложки та с.Шевченкове

У відділенні денного перебування кожен має можливість знайти собі заняття до душі, реалізовувати свої творчі здібності, отримувати професійну підтримку в складній життєвій ситуації, провести час у дружньому колі, познайомитись з новими, цікавими людьми.
          Всьому цьому сприяє згуртований колектив та професійне керівництво. Адже обов’язками та справою всього життя, працівників територіального центру, є піклування про тих, хто цього потребує. 
          Одним із основних завдань, котре ставили перед собою працівники територіального центру була зустріч відвідувачів денного відділення територіального центру різних сіл для кращого пізнання один одного, так як ми в громаді то і села які входять до її складу є одним цілим.

 Для відвідувачів денного відділення територіального центру с. Обложки та с.Шевченкове провели екскурсію в музей, який об’єднує і зберігає матеріали історії  життя краю в минулому і сьогоденні. Директор Шевченківського НВК люб’язно погодився прийняти відвідувачів в своєму музеї. Цікаву екскурсію провів та познайомив з його фондом головний зберігач музею Манжос Володимир Валентинович- талановитий, творчо працюючий вчитель історії та активний учасник в шкільному та позаурочному житті школи.

Культурно – просвітницький захід до Гамаліївського монастиря

      Підопічні відділення денного перебування територіального центру, члени клубу «Надія» - керівник групи Веретенник Галина Михайлівна та завідувач відділення - Лаптун Ганна Василівна з метою духовного збагачення, збереження здоров’я та активного довголіття здійснили екскурсію до Гамаліївського монастиря (розташований в с.Гамаліївка, Шосткинського району, Сумської області),  на свято присвячений іконі Божої Матері «Всецариця».

Гамаліївський Харлампієвський монастир багатий своєю історією. Розташований він У 30-ти верстах від міста Глухова, в 6-ти від Шосткинського порохового заводу і в трьох від містечка Вороніж на березі річки Шостка.

          Під час екскурсії відвідувачі святого місця освятили воду, помолилися за мир і спокій в нашій державі, а на закінчення нашої зустрічі побажали всім «Многая літа» і зробили спільну світлину.

Працівники КУ "Територіальний центр соціального обслуговування”  Березівської сільської ради для своєї роботи отримали 12 новеньких велосипедів

          З  червня на території Березівської сільської ради функціонує  Комунальна установа "Територіальний центр соціального обслуговування” , який обслуговує осіб похилого віку, інвалідів та інших непрацездатних громадян. Хоча терцентр працює  і недавно, а ми вже відчуваємо підтримку громади.

           Нещодавно відбулася приємна подія в терцентрі, Березівська сільська рада закупила 12 новеньких велосипедів,  закупка проводилася через електронну систему закупівель «Прозорро».

          Зручний двоколісний транспорт українського виробництва стане хорошою підмогою для нелегкої роботи соціальних робітників. Більшості соціальним робітникам доводиться щодня проходити по 3-5 кілометрів. Тож при такій специфіці роботи з велосипедами великі відстані вони долатимуть вже набагато швидше.

         Соціальна робота – праця щоденна: розуму і рук, щирих сердець і добрих думок, з великою любов’ю до ближніх. Ми знаємо – щомиті нашого візиту чекають багато громадян, яким держава гарантує підтримку, а соціальні працівники впроваджують ці гарантії на практиці.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь