A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

КОНКУРСНИЙ ВІДБІР СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 26.09.2019 08:50
Кількість переглядів: 1255

Фото без описуІнформація

про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна

 

Дата, час та місце проведення конкурсу:  10 жовтня 2019 року о 10:00 год.  за адресою: м. Глухів, вул. Спаська, 32, 2-й поверх, актова зала.

Назва та місцезнаходження об’єкта оцінки: 

  • частина адміністративної будівлі орієнтовною площею  – 667,9 м²                            по вул. Нова, 8, с. Іващенкове, Глухівський район, Сумська обл.;
  •  нежитлова одноповерхова окремо розташована будівля площею 218 м²                            по вул. Нова, 8а, с. Іващенкове, Глухівський район, Сумська обл.

Мета проведення незалежної оцінки — визначення ринкової вартості майна для передачі в оренду.

Кінцевий термін подання документів: 04.10.19 до 10:00

Замовник та особа-платник: Управління житлово-комунального господарства та земельних відносин Березівської сільської ради.

Очікувана найбільша ціна послуг: 7,27 тис. грн. на один об’єкт.

Для участі у конкурсі претенденти подають до комісії конкурсну документацію в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка “На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності” із зазначенням об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію.

Конкурсна документація претендента складається з:

1)підтвердних документів:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою, засвідчена підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності, згідно додатку 1;

- інформація про претендента згідно додатку 2;

- копії сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;

-копії чинних кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів (кваліфікаційних  документів), які будуть залучені до виконання робіт з оцінки.

2)документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки

- інформація щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна  та підписання звіту про оцінку майна згідно додатку 3;

-  копія договору (копії договорів) про надання послуг з оцінки разом з копією акта приймання-передавання робіт з оцінки (показник вартості виконання робіт та порядок розрахунку можуть бути заштриховані), копія висновку про вартість об’єкта оцінки. Документи мають бути засвідчені керівником.

3)конкурсної пропозиції,запечатаної в окремому конверті, яка складається з:

- пропозиції щодо ціни надання послуг з оцінки та строку виконання робіт (у календарних днях), засвідчена підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності.

До участі в конкурсі допускаються суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», яким передбачено здійснення діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах цих напрямів, що відповідають об’єкту оцінки. 

Вимоги до учасників конкурсу:

    • наявність конкурсної документації, складеної відповідно до інформації про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна;
    • наявність відповідної кваліфікації оцінювачів, щодо об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними свідоцтвами (кваліфікаційними документами) оцінювача, виданими згідно із Законом України “Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні”
    • наявність досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна;
    • переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна.

Конкурсну документацію подавати до 10:00 04.10.2019 року до Управління житлово-комунального господарства та земельних відносин Березівської сільської ради за адресою: вул. Спаська, 32(2-й пов., каб. 5), м. Глухів, Сумська область, 41400. Телефон для довідок 05444 2 22 08.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь