Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

«СЛОБОЖАНСЬКИЙ МІСТ-2018»|«SUMY INVEST BRIDGE»

Дата: 03.05.2018 08:41
Кількість переглядів: 754

Сумська торгово-промислова палата запрошує на XVВиставку міжрегіональної та зовнішньоекономічної співпраці «Слобожанський міст-2018» та Міжнародний бізнес-форум «SumyInvestBridge», що відбудуться 22 травня 2018 року у ВЦ «Іллінський» за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, 7-а.

?????????»?°?????? ???° http://cci.sumy.ua

Виставка «Слобожанський міст» була започаткована у 2004 році та стала візитівкою економічного потенціалу Сумщини. У 2008 році Міністерство економіки України офіційно надало їй статус «міжнародної». Щорічно в роботі виставки беруть участь представники підприємств, влади, наукових кіл України та інших країн.

Для участі у виставці слід надіслати заявку електронною поштою до 14 травня на адресу: expo@cci.sumy.ua. Довідки за тел.: (0542) 61-09-25; 066-440-28-66.

Міжнародний бізнес-форум «Sumy Invest Bridge» проводиться з метою створення базису для інтенсивного розвитку міжнародних торговельно-економічних відносин та включає низку дискусій з приводу актуальних питань торгівлі з Україною, а також організацію В2В перемовин.

Сумська торгово-промислова палата та Сумська обласна державна адміністрація пропонують товаровиробникам регіону взяти участь у В2В перемовинах з представниками бізнес-кіл Іраку, ОАЕ та КНР. 

До участі у вищезазначених заходах планується залучити товаровиробників Сумської області за такими напрямками:

  • машинобудування;
  • лісова та деревообробна промисловість;
  • АПК та ветеринарія;
  • харчова промисловість;
  • хімічна промисловість;
  • енергоефективність, альтернативні джерела енергії;
  • інформаційні технології тощо.

Заплановані зустрічі В2В з Головою Іраксько-Української ділової ради ABBAS JAWAD HAIDAR AL-NOORI та бізнес-делегацією Іраку щодо поставок у сфері комунального господарства; закупівлі соняшникової олії, пшеничного борошна, зернових, м’яса птиці та кондитерських виробів; деревини; кукурудзи і кормів для худоби, закупівлі живих тварин; закупівлікерамічних виробів, фарби та шпалер, виробів із кераміки та порцеляни; з питань співпраці в галузі фармацевтики та ветеринарної медицини. Iз представником компанії Borouge (ОАЕ) матимуть на меті обговорення із зацікавленими виробниками Сумщини питань постачання нафтохімії, полімерів та одержання інвестицій. У В2В перемовинах візьме участь і представник китайської компанії Huawei, яка пропонує комплексні системи безпеки для підприємств та громад (відеонагляд, програмне забезпечення нагляду тощо).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь