A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

«СЛОБОЖАНСЬКИЙ МІСТ-2018»|«SUMY INVEST BRIDGE»

Дата: 03.05.2018 08:41
Кількість переглядів: 715

Сумська торгово-промислова палата запрошує на XVВиставку міжрегіональної та зовнішньоекономічної співпраці «Слобожанський міст-2018» та Міжнародний бізнес-форум «SumyInvestBridge», що відбудуться 22 травня 2018 року у ВЦ «Іллінський» за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, 7-а.

?????????»?°?????? ???° http://cci.sumy.ua

Виставка «Слобожанський міст» була започаткована у 2004 році та стала візитівкою економічного потенціалу Сумщини. У 2008 році Міністерство економіки України офіційно надало їй статус «міжнародної». Щорічно в роботі виставки беруть участь представники підприємств, влади, наукових кіл України та інших країн.

Для участі у виставці слід надіслати заявку електронною поштою до 14 травня на адресу: expo@cci.sumy.ua. Довідки за тел.: (0542) 61-09-25; 066-440-28-66.

Міжнародний бізнес-форум «Sumy Invest Bridge» проводиться з метою створення базису для інтенсивного розвитку міжнародних торговельно-економічних відносин та включає низку дискусій з приводу актуальних питань торгівлі з Україною, а також організацію В2В перемовин.

Сумська торгово-промислова палата та Сумська обласна державна адміністрація пропонують товаровиробникам регіону взяти участь у В2В перемовинах з представниками бізнес-кіл Іраку, ОАЕ та КНР. 

До участі у вищезазначених заходах планується залучити товаровиробників Сумської області за такими напрямками:

  • машинобудування;
  • лісова та деревообробна промисловість;
  • АПК та ветеринарія;
  • харчова промисловість;
  • хімічна промисловість;
  • енергоефективність, альтернативні джерела енергії;
  • інформаційні технології тощо.

Заплановані зустрічі В2В з Головою Іраксько-Української ділової ради ABBAS JAWAD HAIDAR AL-NOORI та бізнес-делегацією Іраку щодо поставок у сфері комунального господарства; закупівлі соняшникової олії, пшеничного борошна, зернових, м’яса птиці та кондитерських виробів; деревини; кукурудзи і кормів для худоби, закупівлі живих тварин; закупівлікерамічних виробів, фарби та шпалер, виробів із кераміки та порцеляни; з питань співпраці в галузі фармацевтики та ветеринарної медицини. Iз представником компанії Borouge (ОАЕ) матимуть на меті обговорення із зацікавленими виробниками Сумщини питань постачання нафтохімії, полімерів та одержання інвестицій. У В2В перемовинах візьме участь і представник китайської компанії Huawei, яка пропонує комплексні системи безпеки для підприємств та громад (відеонагляд, програмне забезпечення нагляду тощо).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь