Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Громадські слухання Проекту детального плану території по вул. Довженка в селі Береза

Дата: 21.05.2018 10:18
Кількість переглядів: 999

Березівська сільська рада повідомляє,

 що у відповідності до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» 21 червня 2018 року о 14:00 в відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства управління житлово-комунального господарства та земельних відносин Березівської сільської ради 2-й поверх, каб. № 5, вул. Спаська, 32 відбудуться громадські слухання Проекту детального плану території по вул. Довженка в селі Береза Глухівського району Сумської області.

Замовник – Управління житлово-комунального господарства та земельних відносин Березівської сільської ради.

Розробник – ФОП Якименко Т.І.

З Проектом детального плану території по вул. Довженка в селі Береза Глухівського району Сумської області можна ознайомитися в відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства управління житлово-комунального господарства та земельних відносин Березівської сільської ради 2-й поверх, каб. № 5, вул. Спаська, 32 та на сайті Березівської об’єднаної територіальної громади.

Зауваження та пропозиції громадськості приймаються відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства управління житлово-комунального господарства та земельних відносин Березівської сільської ради 2-й поверх, каб. № 5, вул. Спаська, 32 до 20 червня 2018 року.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь