A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

До уваги суб’єктів малого підприємництва!

Дата: 01.04.2018 09:03
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсного відбору проектів суб’єктів малого підприємництва для отримання за рахунок коштів бюджету об’єднаної територіальної громади часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими у державних банківських  установах

 

В рамках реалізації заходів Програми розвитку малого та середнього підприємництва Березівської сільської ради Глухівського району Сумської області на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням двадцять другої сесії Березівської сільської ради сьомого скликання від 20 жовтня 2017 року (зі змінами від 23.03.2018) оголошується конкурсний відбір проектів суб’єктів малого підприємництва для отримання за рахунок коштів бюджету об’єднаної територіальної громади часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими у державних банківських установах.

 

Для участі у конкурсі суб’єкту малого підприємництва необхідно в термін з 09 квітня до 16 травня 2018 року включно подати в комунальну установу «Сумський обласний Фонд підтримки підприємництва» Сумської обласної ради (40030, м. Суми, вул. Кооперативна, 3, телефон (0542) 65 91 17, e-mail: fondsumy@gmail.com) документи, передбачені Правилами надання часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими суб’єктами малого підприємництва у державних банківських установах Програми розвитку малого та середнього підприємництва Березівської сільської ради Глухівського району Сумської області на 2017-2020 роки.

Засідання місцевої конкурсної комісії з оцінки та проведення конкурсного відбору проектів суб’єктів малого підприємництва для отримання за рахунок коштів бюджету об’єднаної територіальної громади часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими у державних банківських установах відбудеться о 13.00 годині 01 червня 2018 року за адресою: м. Глухів, вул. Спаська, 32, зал засідань, 2 поверх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь