Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Перемога юних пошуківців

Дата: 26.12.2016 15:51
Кількість переглядів: 578

22 грудня 2016 на базі комунального закладу «Сумський  обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю» відбулася обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «У світі краєзнавчих відкриттів».

Учасниками конференції стали близько 40 юних краєзнавців області, що працювали на секціях Всеукраїнської експедиції учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край» та Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» (історичний та природничий напрям).Конференція проходила у форматі захисту-презентації учнівських пошуково-дослідницьких робіт.

     Гідно представили Березівську громаду учасники історико-краєзнавчого гуртка «Юний краєзнавець»,який працює  на базі комунального закладу Березівської сільської ради «Шевченківський  навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад  «Суничка» ( керівник Манжос В.В.).

 Учениця 11 класу  Клещенко Ірина презентувала дослідницьку роботу з активним способом пересування «Виховання патріотизму шляхом проведення екскурсій та походів». Робота була відзначена цінним подарунком та грамотою Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за активну участь.  Учениця 9 класу Кобизька  Ірини вдало захистила свою  роботу  з історичного краєзнавства  «Старовинні топонімічні назви села Шевченкове» та посіла почесне ІІ місце , за що була нагороджена грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та цінним подарунком.

 У межах конференції відбувся круглий стіл для керівників делегацій «Формування громадянської свідомості, виховання патріотизму та духовності засобами екскурсійної діяльності», під час якого педагоги представили рекламну продукцію, що відображає екскурсійний і краєзнавчий матеріал свого регіону.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь