A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

ПЕРШІ ПІДСУМКИ НОВОВВЕДЕНЬ

Дата: 08.07.2016 15:44
Кількість переглядів: 711

Фото без опису

Як вже раніше зазначалось та доводилось до відома - Березівська сільська рада виконала вимоги законодавства щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації - створений сектор державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень (далі за текстом – Сектор). Державним реєстратором отримано доступ до Державного реєстру, він може проводити державну реєстрацію у повному обсязі.

Основним завданням Сектору є забезпечення реалізації державної політики у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

Пропонувалось громадянам та представникам юридичних осіб для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно (права власності на житлові будинки, квартири, земельні ділянки, права оренди та ін.) звертатись до сектору державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень Березівської сільської ради.

Повідомляємо, що 05.07.2016 було прийнято першу заяву щодо державної реєстрації іншого речового права – права оренди на земельну ділянку, 08.07.2016 вона розглянута та задоволена, що підтверджує надання Сектором адміністративних послуг в повному обсязі.

            Разом з  цим, з метою забезпечення виконання завдань і функцій виконавчого комітету в частині реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб на території Березівської сільської ради, органом реєстрації по виконанню завдань і функцій з питань реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб на території Березівської сільської об’єднаної територіальної громади визначений виконавчий комітет Березівської сільської ради Глухівського району. Згідно розпоряджень сільського голови визначені уповноважені особи з питань формування та ведення реєстру територіальної громади – працівники відділу правового забезпечення, дані особи отримали електронні приватні ключі, в Березівській сільській раді створений та у повній мірі функціонує Реєстр територіальної громади.

За період з 06.04.2016 по 01.07.2016 року:

зареєстрованих - 26 осіб;

знятих з реєстрації - 53 особи;

видано довідок ф. 13 (про зареєстрованих осіб, яким ще не виповнилося 16 років) – 36.

складено протоколів про адміністративні правопорушення – 6;

складено постанов про адміністративні правопорушення – 6.

Крім того, вчиняються дії з державної реєстрації актів цивільного стану громадян на території Березівської сільської об’єднаної територіальної громади, а саме: державна реєстрація народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті. Обов’язки щодо їх вчинення покладені на головного спеціаліста відділу правового забезпечення.

         За період з 23.05.2016 року по 01.07.2016 року:

видано свідоцтв про смерть – 14;

видано свідоцтв про народження – 2.

Окрім цього, 08.07.2016 проведено першу державну реєстрацію шлюбу!

Отже, шановні громадяни та представники юридичних осіб, закликаємо Вас для отримання адміністративних послуг з вищевказаних питань звертатись до представників Березівської сільської ради за адресою:

м. Глухів, вул. Шевченка, 10, ІІ поверх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь