Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Задля якісних послуг населенню

Дата: 13.08.2017 13:30
Кількість переглядів: 748

У Березівській об’єднаній територіальній громаді під час семінару-наради у форматі круглого столу обговорили питання соціального захисту населенняв ОТГ.

У вівторок, 8 серпня, з метою обговорення методичних рекомендацій Мінсоцполітики України щодо діяльності об’єднаної територіальної громади у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей, у Березівській ОТГ відбувся семінар-нарада у форматі круглого столу на тему «Про реалізацію положень наказу Міністерства соціальної політики України від 21.06.2017 № 1030 «Про деякі питання діяльності об’єднаної територіальної громади щодо надання послуг із соціальної підтримки населення».
Учасниками заходу стали керівники структурних підрозділів органів соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації та Глухівської райдержадміністрації, представники Пенсійного фонду України в Сумській області, Фонду соціального страхування України, служб у справах дітей, служби зайнятості, центрів соціальних служб для сім’ї та молоді, спеціалісти виконкому та старостат Березівської сільської та Шалигинської селищної рад. Відкриваючи семінар, заступник голови Сумської ОДА Ірина Купрейчик зазначила, що завдання влади, як на обласному, так і на місцевому рівні - це максимальне наближення якісних послуг до населення і наголосила на необхідності обговорювати проблемні питання й разом шукати шляхи їх вирішення. Також І. Купрейчик висловила впевненість, що досвід Березівської ОТГ в організації соціальної роботи стане прикладом для інших громад області.
За підсумками семінару-наради учасники домовились спільно розробити Регламент надання соціальних послуг, результатом чого стане уніфікований підхід до організації діяльності в цьому напрямку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь