A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Родина – єдина

Дата: 30.06.2017 15:13
Кількість переглядів: 715

Усе, що є найкраще у дитини:
Її талант, культура, доброта –
Від тата й мами йде і від родини -
Незаперечна істина свята

У цьому ще раз переконались учасники обласного конкурсу «Нехай завжди квітує дерево родинне». Хоча захід розрахований на школярів, він став по-справжньому родинним: разом з дітьми генеалогічні дерева родів вивчали батьки, дідусі та бабусі.

В першому етапі, що проводився серед навчальних закладів Березівської сільської ради, участь взяли 9 родин: Катерини Кравченко, Михайла Барсука (Обложківський НВК), Софії Орловської, Данила Андрійчука, Андрія Пісоцького (Березівський НВК), Романа Костюченка (Слоутський НВК), Олега Лаптуна, Владислава Парасочки (Шевченківський НВК), Лілії Тімченко (Первомайський НВК). Усі роботи були ґрунтовними, оригінальними, естетично оформленими, містили значну кількість родинних фото, нариси про життєвий шлях сім’ї до п’яти колін роду, відображали пошуково-дослідницьку роботу дітей та їхніх батьків.

Напрацювання трьох родин Березівської ОТГ відібрали для наступного етапу – обласного, участь у якому взяли 38 сімей. У другій віковій категорії журі високо оцінили виконану в техніці вишивка бісером роботу родини учениці 1 класу Первомайського НВК Лілії Тімченко і віддали їй почесне третє ІІІ місце.

Вітаємо учасників і переможців, бажаємо конкурсантам та батькам натхнення у подальшій пошуковій роботі з вивчення історії роду, збереження сімейних традицій і реліквій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь