A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

До уваги: змінилась система реєстрації місця проживання

Дата: 08.04.2016 15:07
Кількість переглядів: 677

Картинки по запросу картинка паспорта україни

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН

 У зв’язку з набранням чинності окремих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг» в Україні з 04.04.2016 року змінилась система реєстрації місця проживання.

Відповідно до закону органом реєстрації визначено виконавчий орган сільської, селищної або міської ради, сільського голову (у разі, якщо відповідно до закону виконавчий орган сільської ради не утворено).

На території Березівської сільської об’єднаної територіальної громади органом реєстрації по виконанню завдань і функцій з питань реєстрації, зняття з реєстрації місця проживанняперебування фізичних осіб визначено виконавчий комітет Березівської сільської ради Глухівського району Сумської області.

 Загальна процедура та вимоги щодо переліку документів, які необхідні для реєстрації, суттєво не змінилися. Адреса, за якою можна буде отримати послугу з реєстрації, зняття з реєстрації місця проживанняперебування фізичних осіб: вул. Києво-Московська, 31, м. Глухів, Сумська область, 41400.

3 04.04.2016 року штампи до паспортів громадянина України проставляються виконавчим комітетом Березівської сільської ради, за винятком випадків відновлення втрачених документів та оформлення першого паспорта громадянина України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь