A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

МИКОЛА КЛОЧКО: ВСТАНОВЛЮЄМО РЕТЕЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ ЗА РУХОМ ВЕЛИКОГАБАРИТНОГО ТРАНСПОРТУ

Дата: 01.03.2017 14:52
Кількість переглядів: 562

З 1 березня обмежено рух великогабаритного транспорту автошляхами області. Голова облдержадміністрації під час апаратної наради наголосив на необхідності ретельного контролю за дотриманням встановлених обмежень

«Не легковий транспорт, не «швидка допомога» і не сміттєвози, а саме великогабаритний транспорт розбиває наші дороги, – підкреслив Микола Клочко. – Коли звертаєшся до підприємців, будівельників, представників агрохолдингів, щоб допомогли із ремонтом доріг, нас не чують. Ігнорують вони і наші вказівки щодо того, щоб автомобіль важив не більше 40 тонн. Я розумію, що багато у нас олігархів, особливо в агросекторі. Але ми, як чиновники, маємо робити свою роботу. Тож я наголошую, що порушники мають відповідати в рамках чинного законодавства».

Перший заступник голови обласної ради Анатолій РІЧКАЛЬ запропонував Миколі Клочку створити спільну обласну комісію, яка б здійснювала контроль за рухом великогабаритного транспорту за всіма основними напрямками автомобільного руху в області. За підсумками моніторингу доцільно було б робити звіти щодо кількості адмінпротоколів та коштів, отриманих від штрафних санкцій.

Нагадуємо, у зв’язку із значними деформаціями дорожнього покриття та з метою збереження його від подальшого руйнування при весняному перезволоженні верхніх шарів земляного полотна в період з 1 березня 2017 року по 15 квітня 2017 року вводиться обмеження руху транспортних засобів, інших самохідних машин і механізмів, автомобільними дорогами загального користування Сумської області з осьовим навантаженням понад 7 тс – на дорогах державного значення (національних, регіональних, територіальних) та з осьовим навантаженням понад 5 тс – на всій мережі автомобільних доріг місцевого значення (обласних, районних).

Фото без опису

(джерело: http://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/12629-mykola-klochko-vstanovlyuyemo-retelnyy-kontrol-za-rukhom-velykohabarytnoho-transportu.html)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь