A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

УЧНІВ 4 ТА 7 КЛАСІВ СУМЩИНИ НЕОБХІДНО ЗАБЕЗПЕЧИТИ ПІДРУЧНИКАМИ ДО 1 ВЕРЕСНЯ

Дата: 17.08.2016 14:41
Кількість переглядів: 549

Таке завдання поставлено перед керівниками районних відділів освіти під час відеоселекторної наради в облдержадміністрації

До 17 серпня було укладено 566 угод на закупівлю та придбання підручників, що становить 38,9% від запланованого.

Як зазначив заступник голови облдержадміністрації Микола ПОДОПРИГОРА, найкраще організовано роботу по забезпеченню шкіл навчальною літературою в Роменському (100%), Буринському (88,9%), Великописарівському (88,9%), Путивльському (80%), Ямпільському (80%), Глухівському (75,0%) районах та в містах Шостка (100%), Глухів (91,7%), Лебедин (90,9%).

Найбільш оперативно вирішено питання щодо виділення коштів з місцевих бюджетів у Глухівському, Конотопському, Кролевецькому, Роменському, Шоскинському районах та в містах Суми, Конотоп, Ромни, Шостка, Охтирка, Глухів та в школах Березівської об’єднаної громади. 

До відділів освіти Глухівського, Липоводолинського, Недригайлівського районів та міст Шостка, Конотоп, Глухів вже надійшло 7722 примірники підручників для учнів 4 та 7 класів, що становить 25,8% від потреби.

«Часу до першого вересня залишається не багато. Прошу керівництво районів і міст, і керівництво органів управління освітою посилити увагу до цього питання та відповідальність і вжити необхідних заходів для того, щоб діти могли отримати підручники до початку навчального року», – наголосила директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена ПОПОВА.

(джерело: http://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/11313-uchniv-4-ta-7-klasiv-sumshchyny-neobkhidno-zabezpechyty-pidruchnykamy-do-1-veresnya.html)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь