Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Чорнобиль – 30 років

Дата: 27.04.2016 14:30
Кількість переглядів: 752

Фото без опису

Чорнобиль… Сьогодні це слово знає увесь світ. Слово це стало символом горя і страждань, покинутих домівок. Важким колесом «прокотилась» Україною та всім світом аварія на Чорнобильській атомній електростанції.

26 квітня у всіх навчальних закладах Березівської громади з нагоди цієї дати відбулись відповідні заходи. Присутні на заходах доземно схилилися в подяці перед ліквідаторами страшної аварії. Перед живими. Перед пам’яттю передчасно померлих.

В Березівському НВК пройшла відкрита виховна година «Дзвони Чорнобиля». Учні щиро вітали ліквідаторів страшної трагедії – Лантуха М.В., Балицького І.П., Багуту О.О., Андросенка О.І., Ковальова А.М. – квітами та оплесками. Ліквідаторам була присвячена літературно-музична композиція, переглянуто документальні фільми.

У Слоутському, Шевченківському та Первомайському НВК відбулись тематичні загальношкільні лінійки «Дзвони Чорнобиля. 30 – ті роковини», «Чорнобиль не має минулого часу», також пройшли тематичні виставки в шкільних бібліотеках «Чорне крило Чорнобиля», «Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам’ять» та інше.

У Слоуті, Первомайському відбулись тематичні класні години: «Ми будемо завжди пам’ятати», «Чорнобильські уроки», «Гіркий полин твоєї долі, Україно».

Слоутські школярі зустрілись з ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС: Мовчаном В.О., Огієнком В.І., Лежавським О.Г.

У всіх, без виключення, навчальних закладах, відбулись перегляди документальних фільмів про ЧОРНОБИЛЬ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь