A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

СУМЩИНА ДОЛУЧАЄТЬСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТИЖНЯ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Дата: 16.11.2016 14:29
Кількість переглядів: 595

З 14 по 20 листопада у всіх регіонах України відбудеться ряд заходів, присвячених правилам поведінки на дорозі та вшануванню пам’яті жертв дорожньо-транспортних пригод

Щороку на автошляхах України гине понад 4 000 осіб та більш, ніж 30 000 людей отримують травми, ДТП є першою за поширеністю причиною смерті молоді у віці від 15 до 24 років та другою серед дітей у віці від 5 до 14 років. 

Тож саме на дітях буде зосереджена особлива увага. Протягом тижня у загальноосвітніх навчальних закладах планується проведення уроку «Безпека на дорозі – безпека життя», конкурсів, вікторин зі знання Правил дорожнього руху, профілактичних заходів «Дитина – пасажир», «Захистись – засвітись», «Живи цікаво та безпечно», а також театралізованих уроків та виступів загонів ЮІР (Юні Інспектори Руху). 

Для молоді та дорослих також передбачено ряд заходів, серед яких профілактичні акції (флешмоби) з попередження дорожньо-транспортних пригод та вшанування пам’яті жертв ДТП, яке відбудеться по всьому світу 20 листопада. 

Загальний план заходів Тижня безпеки дорожнього руху в Україні, що 
проводиться у рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011-2020 рр., затверджений Міністерством охорони здоров'я України. Метою тижня є об’єднання зусиль державних органів, бізнесу, громадських організацій, наукової спільноти, засобів масової інформації та усього суспільства на виконання державних і міжнародних програм з безпеки дорожнього руху та пропаганди важливості дотримання правил дорожнього руху.

(джерело:http://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/11883-sumshchyna-doluchayetsya-do-vseukrayinskoho-tyzhnya-bezpeky-dorozhnoho-rukhu.html).

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь