A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Моя рідна Землянка, ти як та вишиванка

Дата: 15.08.2017 14:17
Кількість переглядів: 703

Саме під таким гаслом 5 серпня відсвяткували День села жителі Землянки.

Під чарівними пензликами Валентини Слегіної та Людмили Блаженко рідне село змінилося: хрещатим орнаментом розписані ворота та ганок клубного закладу, мальви та соняшники майорять на автобусній зупинці та ін.
У плетених із лози куренях гостей частували шашликами, кулешем, наливочками; виставка робіт народних умільців, ярмарок смачної випічки та меду та різноманітні розваги для дітей.
Із оновленої місцевими майстрами вуличної сцени присутніх зі святом привітали староста села Ольга Кугат, заступник голови Березівської об’єднаної громади Анатолій Тимощенко та директор Центру культури і дозвілля Володимир Цюкало, побажали усіляких гараздів та вручили заслужені нагороди землянківцям, котрі беруть активну участь у громадському і культурному житті села, його благоустрої та вирішенні соціально-побутових питань. Подяки отримали Валентина Слегіна, Григорій Науменко, Володимир Рой, Олександр Зельний. Також відзначили вокально-хоровий гурт «Файні бабоньки».
Аматори сцени порадували оригінальною концертною програмою. Артисти зачаровували своїми піснями, майстерно жартували та танцювали. Хотілося б відзначити талановите підростаюче покоління: Аню Рибалко, Аню Сугоняко, Глашу Неміровіч, Оленку Свірідову, Ангеліну Рябуху, Софію Касюк,Таню Міхнову, танцювальний гурт «Веселі пельмені» та інших юних учасників художньої самодіяльності. Сподобалися присутнім і гуморески від гостя свята, амаора сцени Глухівського районного БК Петра Сидоренка.
Після концерту на присутніх чекали веселі конкурси, дискотека та «Пісня на біс». Святкування затяглося далеко за північ.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь