A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Фестиваль «Гармонія руху» в дошкільних навчальних закладах Березівської сільської ради

Дата: 17.10.2016 14:11
Кількість переглядів: 761

           

             Відповідно до Положення про проведення обласного фестивалю "Гармонія руху" в дошкільних навчальних закладах (наказ Департаменту освіти і науки   Сумської обласної державної адміністрації від  18.05.2015 №365-ОД), наказу відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради від 16.09.2016 року № 90-ОД « Про проведення обласного фестивалю «Гармонія руху» в дошкільних навчальних закладах у 2016 році» , з метою збереження та зміцнення фізичного здоров'я дитини, активізації роботи у фізкультурно-оздоровчому напряму в 6 дошкільних навчальних закладах Березівської сільської ради в період з 3 по 7 жовтня 2016 року пройшов І етап обласного фестивалю, який охопив 118 дітей дошкільного віку.

            Масові форми роботи з дошкільниками проводились за попереднім плануванням, до якого були включені різноманітні форми роботи з дітьми  дошкільного віку і батьками.

            Основне завдання фестивалю – збереження і зміцнення фізичного здоров’я,активізація роботи у фізкультурно-оздоровчому напрямку,стимулювання вихователів до творчої діяльності, обмін досвідом та підвищення фахової майстерності педагогів, залучення батьків вихованців до розв’язання проблем фізичного виховання.

           У більшості дошкільних навчальних закладів фестиваль відбувся за тематичними днями. У рамках заходу проведені різноманітні форми організації дитячої життєдіяльності фізкультурно-оздоровчого, художньо-естетичного спрямування, з активним використанням рухів і музики, рухливих ігор, танців тощо.

           Фестивальною програмою охоплено дітей різних вікових категорій, активну участь у заходах приймали батьки. Інформацію висвітлено на стендах дошкільних закладів, розміщено на сайті відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради..

Найкращі форми організації життєдіяльності дітей з фізкультурно-оздоровчого спрямування проведені вихователями  Ільченко О.Ф.(Обложківський НВК),  Корчовою Н.М.( Первомайський НВК). Відмічено естетичність та яскравість оформлення  матеріалів дошкільного навчального закладу «Росинка» Обложківського навчально-виховного комплексу, «Волошка» Слоутського навчально-виховного комплексу.

Журі І етапу обласного фестивалю «Гармонія руху»,враховуючи наочність інформації,оригінальність рішень, якість оформлення матеріалів, визнало переможців:

І місце – дошкільний навчальний заклад «Бджілка» КЗ Березівської сільської ради «Первомайський навчально-виховний комплекс»;

ІІ місце – дошкільний навчальний заклад «Веселка» КЗ Березівської сільської ради «Березівський навчально-виховний комплекс»;

ІІІ місце – дошкільний навчальний заклад « Волошка»КЗ Березівської сільської ради « Слоутський навчально-виховний комплекс».

гр3

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь