A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Свято в радісній родинній атмосфері

Дата: 18.08.2017 11:10
Кількість переглядів: 667

У Шевченковому гучно відзначили День народження села.

У неділю, 13 серпня, село Шевченкове вирувало емоціями. Людей різного віку, професій та уподобань об’єднало це свято, до якого готувалися всією родиною села Шевченкове. Справжня розкіш розцвіла у фойє Будинку культури – там розгорнулись виставки квіткових композицій, весільних короваїв, робіт народних умільців та аграрна експозиція сортів картоплі.
За гарним українським звичаєм гостей свята зустрічали запашним короваєм на вишитому рушникові на ганку Будинку культури . На вході до приміщення всі бажаючі могли скуштувати чудову випічку.
Офіційну частину святкування продовжила староста Шевченкового Олена Щебедько. Вона підкреслила, що село розвивається і процвітає, та щиро зичила односельцям і гостям миру, здоров’я, добробуту та єдності. Звернулася з привітаннями та побажаннями всіляких благ громаді села і голова Березівської ОТГ Надія Артеменко: «Ви - справжня велика дружна родина, яка працює, щоб із кожним днем жилося все красивіше і приємніше. Бажаю вам добра, миру,  гарного настрою, і подальшого процвітання вашому селу». Також за вагомий внесок у розвиток села Н. Артеменко нагородила почесною грамотою старосту с. Шевченкове Олену Щебедько. Заслужені подяки також отримали Тетяна Кобизька, Ніна Чала та Валентина Худан.  Приєдналась до привітань і вручила подарунки шевченківцям і координатор Проекту «Місцевий розвиток орієнтований на громаду-3» в Сумській області Тамара Харченко.
Творчий потенціал мешканці села продемонстрували під час концерту, радуючи зал піснями. Родзинку святу додала нова традиція запалювання на символічному родинному дереві Шевченкового зірок у різних номінаціях. Так, того дня засвітились зірки «Вічна пам'ять», «Гіркий полин», «Мужність і героїзм», «Вірність», «Кохання» та цілий ряд інших. Хвилюючим моментом концерту став розіграш лотереї, квитки для якої глядачі отримували, заходячи до залу.
Після концертної програми односельчан та гостей свята гостинні організатори частували на подвір’ї СБК смачною юшкою та кашею. У Шевченковому потурбувалися про дозвілля кожного – діти розважалися на батутах, а на молодь ввечері чекала дискотека.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь