A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

«ДОРОЖНЯ КАРТА – 2017»

Дата: 25.04.2017 13:57
Кількість переглядів: 750

         У Сумах пройшов регіональний форум «Дорожня карта» реформи децентралізації на 2017 рік. Березівську об’єднану територіальну громаду на заході представляв заступник голови громади Анатолій Тимощенко.

 

         Учасники зборів, серед яких гості з інших областей, представники районів та утворених громад Сумщини, говорили про законодавчі ініціативи, які сприяють пожвавленню децентралізаційних реформ у державі, актуальність перспективного плану формування спроможних територій громад та особливості впровадження секторальних реформ на місцях.

         Присутній на заході голова облдержадміністрації Микола Клочко підкреслив, що завдяки реформі децентралізації, сільські території почали відновлюватися і люди це відчувають. Також очільник області зауважив, що влада всіляко підтримує децентралізацію, і висловив сподівання, що реформи в області лише набиратимуть обертів. Губернатор відзначив високі досягнення у роботі Березівської ОТГ, назвавши її першою знаковою на Сумщині, де за рахунок бюджетних коштів уже реалізовано ряд важливих проектів.

         Запрошений на захід експерт з питань реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади Юрій Ганущак у своєму виступі детально зупинився на презентації українських законодавчих ініціатив, створенні ОТГ навколо міст обласного значення, розробці якісних перспективних планів. Обговорили й зміни в реформі з прийняттям законів №4772 та №5520 та як будуть об’єднуватися райони.

          Також учасники форуму обмінялися досвідом створення та функціонування ОТГ у сусідніх Полтавській та Харківській областях.

Картинки по запросу регіональний форум «Дорожня карта» реформи децентралізації на 2017 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь