A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

14 липня 2016 року о 10.00 годині у малому залі Березівського сільського будинку культури відбудеться засідання 8 сесії Березівської сільської ради сьомого скликання.

Дата: 11.07.2016 13:41
Кількість переглядів: 665

Фото без опису

Порядок денний сесії:

1. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету за І півріччя 2016 року.

2. Про встановлення плати за землю на території Березівської сільської ради.

3. Про встановлення єдиного податку для фізичних осіб-підприємців при спрощеній системі оподаткування на території Березівської сільської ради.

4.Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Березівської сільської ради.

5. Про встановлення транспортного податку на території Березівської сільської ради.

6. Про встановлення туристичного збору на території Березівської сільської ради.

7. Про надання пільг зі сплати земельного податку.

8. Про внесення змін до рішення сільської ради від 25.12.2015 р. «Про бюджет сільської ради на 2016 рік».

9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки ( на місцевості) землекористувачу Сивенко Ларисі Миколаївні спадкоємиці майна Сивенка Петра Петровича.

10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки ( на місцевості) землекористувачу Артюх Єлизаветі Михайлівні спадкоємиці майна Артюх Миколи Михайловича.

11. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки ( на місцевості) землекористувачу Богдашкіну Олександру Сергійовичу спадкоємцю майна Артюх Олександра Миколайовича.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) землекористувача Пугача Сергія Володимировича для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства, село Іващенкове, вулиця Центральна, будинок 44а Глухівського району Сумської області.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) землекористувача гр.. Кулик Олександри Павлівни для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства, село Слоут, вулиця Молодіжна, будинок 5, Глухівського району Сумської області.

14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Комунальному закладу Березівської сільської ради «Слоутський навчально– виховний комплекс :загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад «Волошка»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь