A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

КОЖНА ДИТИНА СУМЩИНИ ПОВИННА МАТИ ШАНС ОТРИМАТИ ЯКІСНУ ОСВІТУ

Дата: 12.10.2016 10:12
Кількість переглядів: 623

На цьому акцентував заступник голови облдержадміністрації Микола ПОДОПРИГОРА під час наради з питань підсумків зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року в Сумській області та завдань на 2017 рік

«Хоча Сумщина має непогані показники щодо проходження зовнішнього незалежного оцінювання, але нашою метою є поліпшення якості проведення ЗНО та підготовки до нього учнів», – зазначив Микола Подопригора.

Про рівень цьогорічних випускників у своєму виступі говорила директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена ПОПОВА: «У цьому році 8 випускників навчальних закладів Сумщини отримали за результатами ЗНО найвищий бал – 200. 303 випускники закінчили школи із золотими та срібними медалями. І ці результати, які ми маємо, надихають нас на вдосконалення підготовки дітей до ЗНО».

За словами Миколи Подопригори, серед проблемних питань освіти, на які особливо слід звернути увагу, є суттєва відмінність між успішністю міських та сільських школярів. Подолати це допоможуть опорні школи,  які забезпечені хорошою матеріальною базою, відповідним кадровим та науково-методичним потенціалом.

На Сумщині було визначено 4 такі школи – Миколаївська спеціалізована школа (Білопільський район), Недригайлівська спеціалізована школа, Боромлянська ЗОШ (Тростянецького району) та Березівський НВК. До цієї когорти долучилася і спеціалізована школа Великої Чернеччини (Сумського району), яку відібрало Міністерство освіти і науки України. Робота зі створення опірних шкіл триває.

Крім того, заступник голови облдержадміністрації дав доручення освітянам області «підтягнути» ті предмети, з яких за результатами ЗНО Сумщина має гірші показники зокрема, він звернув увагу на необхідність покращення підготовки учнів з фізики.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

(джерело: http://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/11683-kozhna-dytyna-sumshchyny-povynna-maty-shans-otrymaty-yakisnu-osvitu.html)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь