A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Позмагалися родинами

Дата: 20.06.2017 12:05
Кількість переглядів: 598

У Березівській об’єднаній громаді визначили найспортивнішу сім’ю.

У середу, 14 червня, залишивши щоденні клопоти, єдиними командами відчули себе шість родин у складі мами, тата і дитини (учня початкових класів), які взяли участь у змаганнях «Тато, мама, я - спортивна сім’я». У рамках оздоровчо-відпочинкової кампанії такий цікавий захід організували відділ освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради та Березівський НВК.

Зробивши веселу розминку, боротьбу за звання найспортивніших розпочали родини Пісоцьких (Березівський НВК), Мовчанів (Іващенківський НВК), Ільченків (Шевченківський НВК), Соболів (Первомайський НВК), Шуліків (Обложківський НВК) та Довгополих (Слоутський НВК). На шляху до перемоги сім’ї доклали максимум зусиль, показали спритність та майстерність у стрибках на скакалці, комбінованій естафеті, стрибках у довжину, «перенесенні сім’ї», боулінгу і перетягуванні канату. Підбадьорливі вигуки та сміх лунали на спортивній арені. І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.

Абсолютними чемпіонами цьогорічних сімейних змагань стали Олена і Валерій Ільченко та їхня донечка – другокласниця Дар’я із с. Шевченкове. Вони йдуть по життю зі спортом, полюбляють біг, футбол та волейбол. Переможців нагородили кубком, медалями й грамотою відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільради. Не залишилися без уваги й інші учасники. На загадку про чудовий день вони отримали грамоти, пам’ятні подарунки та солодощі. Бажаємо нашим сім’ям завжди бути здоровими, спортивними та дружними!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь