A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Свято, що запам’ятається надовго

Дата: 24.08.2017 11:34
Кількість переглядів: 717

Жителі Берези в черговий раз довели свою щиру й сердечну любов до рідного краю, влаштувавши чудове свято на День села.

Радо зустрічала мешканців і гостей Береза у День села, який відзначається у велике християнське свято Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа. Програма святкування була насичена різноманітними заходами і тривала зрання і до пізньої ночі.
Розпочався день із приємного подарунка маленьким жителям села – на території школи для них відкрили чудовий дитячий майданчик. З цією подією малечу привітала голова громади Надія Артеменко, зауваживши, що кожен може своїми силами покращувати життя, як це зробили вчителі, вихователі та батьки Березівської школи. Гарний настрій та веселі розваги на новому майданчику дітям створювали аніматори.
Тим часом у центрі Берези біля сільського Будинку культури розкинулась виставки. Чого тут тільки не було. Смачні наїдки, наливки, дари городів і садів… Організували навіть виставку меду, де бажаючі могли скуштувати солодкий та корисний продукт. Учні школи продавали власноруч виготовлені прикраси з бісеру, із стрічок у техніці канзаши та ін. Чарували усіх яскраві вишиті рушники, сорочки, ікони, картини з бісеру створені руками місцевих умільців. Також працювала фотозона, де гості свята могли зробити фото напам’ять. Цікавинкою для дітей і дорослих став міні зоопарк, де були представлені екзотичні птахи.
Голова Березівської громади Надія Артеменко привітала учасників святкового дійства та щиро подякувала усім жителям за любов та вірність рідному краю, за внесок у розвиток та добробут села і громади загалом. Приєднались до поздоровлень заступники голови Сергій Конозобко та Анатолій Тимощенко. Цього дня заслужені подяки оголосили найактивнішим та найкращим представникам села, які беруть активну участь у громадському та творчому житті краю: Миколі Аносову, Олександрі Тимощенко, Людмилі Кулик, Андрію Андросенку, Ніні Сафоновій, Надії Бартош, Миколі Крючкову та Галині Курятник.
Невтомно впродовж більше двох годин веселили та розважали жителів села і гостей артисти Березівського будинку культури. Традиційно вітали іменинників, ювілярів, молодят, які побралися в цьому році, та родини, які за протягом року поповнилися дітками, та ін. Також започаткували нову традицію – кожен міг залишити анонімне побажання селу та громаді у «Скриньці побажань».
Протягом святкового дня було організовано різноманітні конкурси, діяла безпрограшна лотерея. Звісно не обійшлося без спортивних змагань: на стадіоні відбувся футбольний матч, а в парку культури та відпочинку тривали шахові баталії за участі спортсменів з Глухова та сусідніх сіл.
Творчим подарунком до свята став виступ оркестру духової музики. А молодь завершила насичений емоціями день дискотекою до пізньої ночі.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь