A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Мобільна правова допомога

Дата: 30.08.2017 09:32
Кількість переглядів: 668

Врамках загальнонаціонального проекту «Я маю право!» 29 серпня 2017 року мобільна точка доступу до безоплатної правової допомоги Головного територіального управління юстиції в Сумській області працювала на території Березівської об’єднаної територіальної громади. 

У адмінінстративному центрі громади - селі Береза розгорнули свою роботу працівники обласної юстиції та Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги. Чимало громадян прийшли на зустріч з юристами. Запитання були різного характеру залежно від віку громадян. Так, молодь цікавилася, як зареєструвати дітей, а люди похилого віку запитували про пільги для соціальної категорії «діти війни». Також консультувалися із земельних проблем, зокрема, укладення у правовому полі додаткових договорів оренди з агротовариствами. 
«Спектр запитань, які виникали у мешканців сільської громади – різноманітний, як і саме життя. Найголовніше – ми зуміли підтримати людей конкретною правовою інформацією, роз’яснили, як їм потрібно діяти, щоб убезпечити себе від помилок», – зазначила заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації Наталя Дуднікова, підбиваючи підсумок роботи у Березівській ОТГ.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь