A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ – ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ З ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ!

Дата: 14.06.2016 11:29
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

ГЛУХІВСЬКЕ ОБ’ЄДНАНЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ ПРО ЗМІНУ ПОРЯДКУ ПРОВЕДЕННЯ ПЕНСІЙНИХ ВИПЛАТ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ (ПЕНСІОНЕРАМ, ЯКІ ПРИБУЛИ З ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ).

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 листопада 2014 року № 637,  починаючи з 1 липня 2016 р., виплата пенсій (щомісячного довічного грошового утримання), усіх видів соціальної допомоги та компенсацій, довічних державних стипендій за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, коштів Пенсійного фонду України, фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування, що призначені внутрішньо переміщеним особам, здійснюється через рахунки та мережу установ і пристроїв публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України".

 Всім переселенцям, які отримують пенсію через підприємства поштового зв'язку або через інші банки, необхідно терміново з’явитися до управління Пенсійного фонду з заявою про відкриття рахунку в ПАТ "Ощадбанк" та мати при собі паспорт, довідку про реєстраційний номер облікової картки платника податків фізичної особи, довідку тимчасово переміщеної особи та кольорову фотокартку 3 х 2,5.

В разі не надання даних, виплата пенсії з 01.07.2016 буде призупинена.

Для ідентифікації одержувачів пенсій, які є внутрішньо переміщеними особами, та забезпечення виплати їм пенсій здійснюється випуск платіжних карток, які одночасно є пенсійним посвідченням, із зазначенням на них графічної та електронного інформації про власника та його цифрового підпису.

За більш детальною інформацією звертайтеся за адресою управління: м. Глухів, вул. Києво-Московська, 8, каб. № 1, або за тел. 3-13-27.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь