A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Юні вундеркінди та «зірки»

Дата: 05.05.2017 11:06
Кількість переглядів: 660

На Глухівщині нагородили талановитих дітей.

Вже стало доброю традицією наприкінці навчального року вітати обдарованих школярів району. 28 квітня освітянська спільнота Глухівщини зібралася у районному будинку культури на фестиваль «Наше майбутнє», щоб нагородити призерів та переможців обласних олімпіад із базових дисциплін, інтелектуальних, культурно-мистецьких конкурсів, спортивних змагань, турнірів тощо. Є ким пишатися і Березівській об’єднаній територіальній громаді. Цьогоріч заслужені нагороди отримали 65 школярів району. Сімнадцять з них – представники навчальних закладів Березівської ОТГ. Також відзначили дитячі творчі колективи та гуртки.

У числі інтелектуалів, нагороджених за високі досягнення у вивченні різних предметів, – учні Березівського НВК: Гліб Осьмаков, Яна Ципкіна, Сергій Свистельник, Аліна Кохан, Софія Шевель, Анна Молдаван; школярі з Іващенківського НВК: Марія Прокопенко, Діана Усачова та Микита Лежавський. Відзнаки за старання отримали і представники Слоутського НВК: Вадим Гриценко, Анастасія Стеценко, Карина Таран і Віталій Гриценко. Гідно проявили себе у мистецьких заходах різних рівнів, за що і одержали нагороди, учні Березівського НВК Сергій Дрюхін, Лада Радченко, Аліна Євменова й дев’ятикласниця Шевченківського НВК Ірина Кобизька. Не оминули увагою і значні заслуги танцювального колективу «Смайл», гуртків «Диво рукотворне» та «Оберіг» Слоутського НВК.

Почесними гостями свята були керівник апарату Глухівської райдержадміністрації Олена Харченко, заступник голови райради Галина Стороженко, начальник відділу освіти Глухівської райдержадміністрації Наталія Волончук, заступник голови Березівської ОТГ Анатолій Тимощенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради Ірина Перерва, та її колега з Шалигинської ОТГ Руслан Абрютін. Вітаючи дітей, посадовці щиро подякували школярам і їхнім вчителям за високі досягнення та побажали юним талантам подальших успіхів.

Гарного настрою присутнім додали концертні номери у виконанні найкращих учнів-артистів навчальних закладів району. А у фойє РБК присутні мали можливість насолодитися виставкою декоративно-прикладного мистецтва, де були представлені роботи обдарованих школярів навчальних закладів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь