A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

З новими знаннями і досвідом

Дата: 14.07.2017 10:54
Кількість переглядів: 802

Спеціалісти Березівської об’єднаної громади вчилися стратегічному плануванню та використанню проектного менеджменту в роботі ОТГ.

Протягом 3-5 липня у Сумах пройшов семінар щодо стратегічного планування для власної громади та використання проектного менеджменту в роботі ОТГ. Крім нашої громади участь у заході взяли дев’ять ОТГ та чотири міста Сумщини. Спікерами були представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лілія Попова та Лідія Євтушенко, експерти громадського сектору, що активно працюють у напрямку підвищення спроможності органів місцевого самоврядування в Україні, Надія Афанасьєва, Ігор Баб’юк, Едуард Рахімкулов, теоретик та практик з місцевого економічного розвитку та стратегічного планування Ірина Ковра.
Представники Березівської ОТГ Любов Кулініч, Ірина Дегтяр та Людмила Ковальчук детально вивчали питання елементів та етапів написання стратегічного плану розвитку, формування проектної заявки та її особливостей залежно від фонду, залучення різноманітних джерел фінансування для розвитку громади, можливості, які надає Державний Фонд Регіонального Розвитку та ін. Після застосовували набуті знання на практиці: аналізували громаду за методикою SWOT-аналізу і більш розширених індикаторів потенціалу ОТГ, та представляли власні проекти розвитку ОТГ. В подальшому шляхом тісних консультації від експертів Українського інституту міжнародної політики планується доопрацювати та реалізувати ідеї в нашій громаді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь