A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ГРОМАДЯН ПОХИЛОГО ВІКУ

Дата: 03.10.2016 10:48
Кількість переглядів: 797

Картинки по запросу громадяни похилого віку

     Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день громадян похилого віку та День ветерана.

Це свято започаткували як вияв глибокої пошани суспільства до людей старшого покоління. Адже саме вони зробили неоціненний внесок у становлення Української держави, зміцнення її економічного, культурного й інтелектуального потенціалу.

     Однією із найбільших проблем людей похилого віку є одинокість та потреба в сторонній допомозі. Турбота про цих людей – один із пріоритетних напрямків роботи КУ "Територіального центру соціального обслуговування" Березівської сільської ради,  адже зрілість суспільства визначається відношенням до ветеранів.

    Турбота про людей похилого віку займає центральне місце в діяльності установ соціального захисту населення нашої громади. Для кожного спеціаліста установи соціального захисту найважливіше, щоб люди поважного покоління, які звертаються за консультаціями, отримали кваліфіковану допомогу, чуйне ставлення до їх життєвих проблем і, насамперед, залишились вдоволені результатами і рівнем обслуговування.

   З нагоди Дня ветерана та Дня громадян похилого віку, Територіальним центром соціального обслуговування громади спільно з Комунальним закладом «Березівський центр культури і дозвілля» для одиноких громадян похилого віку підготували солодкий стіл і святкову програму.

   Не слід забувати й про величезний творчий і трудовий потенціал цієї категорії населення. Багато літніх людей беруть активну участь у громадському житті, продовжують працювати, вносячи відчутний внесок в економіку кожної окремої родини, рідного краю та країни вцілому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь