A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Майже три години на одному подиху

Дата: 16.08.2017 10:21
Кількість переглядів: 728

Неповторні емоції та незабутні враження отримали всі, хто побував на творчому вечорі Народного артиста України, лауреата Шевченківської премії Олексія Богдановича.

Вечір 12 серпня. У залі Березівськго СБК – повний аншлаг, глядачі з нетерпінням очікують на зустріч із видатним земляком. «Мені приємно бачити всіх вас. Я давно так не хвилювався!», - розпочав вечір талановитий уродженець Берези Олексій Богданович. Він поділився із залом найтеплішими споминами про дитинство, навчання в школі, перше кохання, повідав цікаві історії із свого творчого шляху та улюблені ролі. З теплотою згадав першу вчительку Марію Федотівну, старшого колегу, видатного актора Богдана Ступку, неперевершену актрису Аду Роговцеву, театрального діяча, режисера Сергія Данченка та ін.
Глядачі в залі отримали величезне задоволення від перегляду епізодів фільмів та уривків театральних вистав, у яких зіграв харизматичний О. Богданович. І кожна стрічка актору дорога по-своєму. Так, за роль у фільмі «Украдене щастя» Олексій Володимирович удостоєний Національної премії ім. Тараса Шевченка. До речі, жоден актор до нього не отримував цю винагороду в такому молодому віці – Олексію Богдановичу тоді виповнилося 32 роки. Присутні на заході вкотре переконатися, наскільки обдарований наш земляк, як легко він приміряє на себе різні образи, залишивши позаду сірі будні.
Як відомо, талановиті люди талановиті в усьому. Під час зустрічі глядачі насолодилися не лише прекрасною акторською майстерністю видатного артиста, а й послухали кілька пісень у його виконанні, одну з яких він присвятив воїнам АТО. Відкриттям для присутніх стало те, що Олексій Володимирович ще й пише власні твори. «Коли вийду на пенсію, писатиму мемуари», - пожартував О. Богданович і зачитав своє авторське есе «Як бути актором».
Попри світове визнання та популярність Олексій Володимирович напрочуд простий чоловік із щирим серцем та надзвичайним почуттям гумору. Він відверто відповів на купу різних запитань, що адресували глядачі.
На завершення творчого вчора голова Березівської громади Надія Артеменко подякувала артисту за свято і за колосальну моральну підтримку, що він минулого року надав жителям тоді ще новоствореної ОТГ, висловившись за об’єднання. Потому Надія Михайлівна вручила Олексію Богдановичу свідоцтво про присвоєння йому звання «Почесний громадян Березівської територіальної громади». Розчулений артист подякував за таку честь і запевнив, що цей творчий вечір не останній у громаді.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь