A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

волейбольний турнір серед чоловіків на Кубок  ТОВ "Голландська аграрна компанія"

Дата: 03.03.2017 10:04
Кількість переглядів: 607

Вже стало доброю традицією в лютому місяці в селі Береза проводити волейбольний турнір серед чоловіків на Кубок  ТОВ Голландської аграрної компанії.

Ось і в цьому році на змагання були запрошені  одні з кращих команд Глухівського району «Рассвет»(с.Полошки), «Есмань»(с.Некрасове), «Чапаєвець»(с.Слоут)  та господарі турніру команда «Колос»(с.Береза).

На урочистому відкриті з вітальним словом до всіх присутніх  звернулась головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ліана Мирошниченко, яка побажала учасникам легкого старту та перемог, миру та злагоди всім присутнім .

Як і передбачалось, спортивна боротьба на волейбольному майданчику була напруженою і гострою, емоційно підтримували спортсменів і вболівальники. Серед команд- учасників слабких суперників не було, тому напруга від зустрічі до зустрічі зростала. Всі команди продемонстрували належну технічну і тактичну підготовку. За результатами змагань, набравши 9 очок, володарем Кубку стала команда господарів турніру.Срібні призери - неоднаразові переможці районних змагань команда «Рассвет»(с.Полошки) бронза у команди «Есмань»(с.Некрасове).

І ось приємна мить нагородження представник від ТОВ «ГАК» Сергій Шум разом з тренером команди «Колос» Володимиром Циганком подякували всім командам, які взяли участь у змаганнях за цікаву гру та нагородили команду переможець та призерів кубками, грамотами та грошовими призами від ТОВ «ГАК». На протязі змагань був визначений кращий гравець турніру  це Сергій Борець гравець команди «Колос» він нагороджений грамотою та грошовим призом від господарів турніру.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь