A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

«Міс Весна»

Дата: 07.03.2017 09:59
Кількість переглядів: 816

           Напередодні 8 березня, сонячного, теплого дня в актовій залі Березівського НВК було радісно та весело. Батьки, вчителі, учні  зібралися, щоб відзначити красу, талант, грацію, розум, чарівність юних красунь, учасниць конкурсу "Міс Весна" серед учнів початкової ланки.

          У змаганнях  взяли участь 10 учасниць: Іщенко Надя та Псюк Ангелина (1 клас), Лавриненко Дарина та Марченко Аліна (2 клас), Синяговська Вероніка, Шевель Софія та Якименко Вероніка (3 клас), Балицька Катерина, Молдаван Анна та Горова Анастасія (4 клас). Дівчатка  боролися за звання: "Міс Артистичність" ,"Міс Інтелектуальність "," Міс Оригінальність", "Міс Грація", " Міс Талант" ,"Міс Співаночка», «Міс Україночка», «Міс Ніжність», «Міс Усмішка» та «Міс Весна».

               Учениці  з великою відповідальністю підготувалися до красивого, весняного конкурсу. У цьому їм допомогли мами та вчителі. Оцінювали здібності дівчат компетентне журі у складі працівників культури та батьків.

              У першому  конкурсі  " Візитка"  учасниці   розповідали  про себе, сім ю, свої захоплення, мрії, друзів . У наступному  - "Інтелектуальний" показали свої знання , кругозір , ерудицію.

             Найяскравішим, найцікавішим став конкурс «Казковий образ», де учасниці показали свої акторські здібності та вміння триматися на сцені.

           У конкурсі «Я – україночка!» дівчатка не тільки демонстрували український одяг , а й презентували свої творчі здібності: читали вірші, співали та танцювали.

           Між конкурсами присутніх з Днем весни та краси вітали учасники художньої самодіяльності школи. Цікавими  та творчими були ведучі свята – Сергєєв Денис та Алекса Нікіта.

          За результатами журі титул «Міс Весна»  виборола учениця 4 класу Балицька Катерина.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь