A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Закордонний досвід

Дата: 11.11.2017 09:51
Кількість переглядів: 722

У рамках реалізації заходів проекту «Сучасні управлінські компетенції у об’єднаних громадах» відбувся візит польських експертів до Березівської об’єднаної територіальної громади.

Закордонна делегація була представлена головою Правління Фундації Менеджерських Ініціатив, радником мера Любліна Павлом Прокопом, керуючим справами гміни Госьцєрадув Люблінського воєводства Ярославом Червом та консультантом Фундації Менеджерських Ініціатив Богданом Юрчуком.
Під час зустрічей відбувся плідний діалог між керівниками і представниками структурних підрозділів Березівської громади та експертами. Обговорювалися питання, що стосуються управління освітніми і медичними закладами, формування і виконання місцевого бюджету, функціонування комунального господарства і розвитку культури й туризму та ін. Досвід та знання, набуті під час візиту стануть вкрай корисними для нашої громади. Також сторони висловили взаємну зацікавленість у подальшому розвитку партнерських стосунків між Фундацією Менеджерських Ініціатив і Березівською ОТГ та намітили найважливіші напрямки майбутньої співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь