A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Березівський сільський голова Артеменко Н.М. прозвітувала про роботу виконавчих органів

Дата: 01.03.2017 09:48
Кількість переглядів: 623

Фото без опису

 

               У роботі сесії взяли участь 19 депутатів сільської ради із 22 зареєстрованих. Також в роботі сесії взяли участь заступники сільського голови, члени виконавчого комітету, керівники виконавчих органів сільської ради,  старости сіл громади.

               До порядку денного було внесено 18 питань.

               У відповідності до  пункту 7 статті  42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту роботи Березівської сільської ради сільський голова прозвітувала перед радою про роботу виконавчих органів ради за 2016 рік.

               Зокрема, вона зазначила, що робота сільської ради, виконавчого комітету та виконавчих органів сільської ради протягом звітного року спрямовувалась на вирішення таких основних напрямів: виконання сільського бюджету, забезпечення належного функціонування закладів освіти, культури, забезпечення роботи галузей житлово-комунального господарства у сфері надання якісних послуг населенню громади, покращення благоустрою, запровадження енергозберігаючих технологій.

               Крім цього, Березівська сільська рада та її виконавчі органи значну увагу приділяють вирішенню економічних, соціальних питань щодо поліпшення життєзабезпечення найбільш вразливих верст населення. Вирішувалися питання надання матеріальної допомоги на лікування, в першочерговому порядку для лікування дітей, надання грошової допомоги учасникам АТО, малозабезпеченим громадянам. На засіданнях розглядалися питання роботи закладів освіти, комунальних підприємств , торгівлі та інші аспекти життя територіальної громади.

                Підсумовуючи, Надія Михайлівна зазначила, що 2016 рік нам запам‘ятається як рік напруженої праці та концентрації максимальних зусиль, спрямованих на розвиток інфраструктури громади, побудову нової структури управління територією, пошук інвесторів задля розвитку наших сіл, розробку та впровадження нових проектів розвитку, налагодження конструктивного діалогу з жителями сіл громади.

                Висловила переконання в тому, що вирішувати проблеми громади ми будемо спільно, допомагаючи один одному, проявляючи людську мудрість та толерантність.

                На сесії також було заслухано звіт управління фінансів та економічного розвитку сільської ради про виконання Програми Соціально – економічного розвитку Березівської громади за 2016 рік, ряд питань щодо регулювання земельних відносин, інфраструктурного розвитку населених пунктів громади та інші питання.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь