A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Привітали з професійним святом

Дата: 20.06.2017 09:40
Кількість переглядів: 593

Кращі медики Березівської громади отримали заслужені відзнаки.

Традиційно у третю неділю червня відзначається День медичного працівника. Теплі слова з нагоди свята на адресу людей у білих халатах лунали у п’ятницю, 16 червня, в районному Будинку культури.

Перший заступник голови Глухівської райдержадміністрації Володимир Картавий у вітальному слові підкреслив надзвичайне значення професії медичних працівників та з щирими побажаннями нагородив дванадцять найбільш гідних її представників на Глухівщині. Грамоту від керівництва району за сумлінне виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я отримала і головний лікар Березівського Центру первинної медико-санітарної допомоги Юлія Борщ.

Заступник голови Березівської громади Анатолій Тимощенко висловив вдячність за самовіддану працю  всім медикам і за надання кваліфікованої допомоги, досягнуті успіхи в роботі, високий професіоналізм відзначив грамотами сільської ради фельдшера амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Шевченкове Антоніну Гасенко та завідувача фельдшерсько-акушерським пунктом с. Обложки Наталію Казіонну.

Окремо привітали працівників охорони здоров’я від імені народного депутата України Андрія Деркача. Подяки від нардепа отримали і представники Березівського ЦПМСД: медична сестра амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Береза Валентина Шповтун та завідувач фельдшерсько-акушерським пунктом с. Первомайське Валентина Ігнатенко.

Аматори сцени РБК подарували медикам цікавий та змістовний концерт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь