A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Вшанували працівників соціальної сфери

Дата: 10.11.2017 15:36
Кількість переглядів: 755

У переддень професійного свята у Березівській об’єднаній громаді висловили вдячність усім, хто обрав таку потрібну сферу діяльності, як соціальний захист.

У першу неділю листопада в Україні традиційно відзначають День працівника соціальної сфери. У п’ятницю, третього листопада, відбулися урочисті заходи з нагоди вшанування представників цієї нелегкої, але такої важливої і почесної професії. З вітальним словом до людей, хто своєю компетентністю й милосердям надає підтримку й допомогу людям, які потребують соціальних послуг, звернулася керуюча справами виконкому Березівської сільської ради Галина Фесенко. Вона подякувала присутнім за самовіддану працю, побажала міцного здоров’я, добробуту, оптимізму і домашнього затишку. До теплих привітань приєдналися начальник відділу соціального захисту населення Березівської сільської ради Людмила Ковальчук та директор територіального центру обслуговування населення Лариса Рибалко.
Під час урочистостей було відзначено кращих працівників. Подяку Сумського обласного департаменту соціального захисту населення оголосили Валентині Якименко. Грамоти від Березівської сільської ради отримали соціальні робітники Ольга Коковенко та Ганна Полятикіна, подяку вручили Наталії Нечай. Також за сумлінну працю директора територіального центру обслуговування населення Ларису Рибалко відзначено подякою від народного депутата України Андрія Деркача. До речі, щирі вітання та подарунки від нардепа передали усім присутнім.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь