A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

"ГОСПОДАР"господарює

Дата: 26.08.2016 12:36
Кількість переглядів: 684

 

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні” та з метою впорядкування надання послуг з водопостачання сільському населенню, Березівською об`єднаною територіальною громадою  було прийнято рішення  про  передачу на обслуговування комунальному підприємству «Господар» водогінної мережі  колишніх сільських рад Первомайської, Іващенківської, Горілівської, Березівської та Слоутської – всього  12 населених пунктів,  615 абонентів.

Головним завданням комунального підприємства  «Господар» є надання якісних послуг для сільського населення.

За відносно короткий термін (5 місяців) підприємство розв’язало проблеми щодо розрахунків з користувачами послуг та ремонту обладнання, збільшило кількість та підвищило якість послуг.

Зросла оперативність виконання ремонтних робіт навіть у надзвичайних ситуаціях. Адже для сучасних людей комунальні блага давно стали настільки звичною справою, що ніхто вже особливо і не замислюється над тим, скільки зусиль варто докласти для їх стабільності і який при цьому величезний тягар відповідальності лежить на плечах працівників комунального господарства

Сьогодні  на підприємстві сумлінно працюють та користуються авторитетом у населення слюсарі-ремонтники Левченко Я.О. та Василенко М.М.  І саме  завдяки їхнім працьовитим рукам та мудрості, незважаючи на всі негаразди,  населення стабільно забезпечується водою, підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, водогінно-каналізаційного  господарства громади.

Трудовий колектив підприємства має багато планів  щодо розширення господарської діяльності, працює  над запровадженням  нових форм  роботи, які передбачають ремонт водогонів, встановлення лічильників води, будівельні роботи, благоустрій територій  надання різних послуг членам громади.

 Не залишається осторонь  майбутнього «Господаря» і  об`єднана територіальна громада.  Для цього, в рамках Проекту  «Підтримка     розвитку «комунального підприємства», затвердженого  комісією Сумської обласної державної адміністрації  за кошти державного фонду регіонального розвитку сільською   радою  було придбано та передано на баланс  комунальному підприємству «Господар» універсальний екскаватор вартістю понад  970 тис. грн., сміттєвоз, а найближчим часом планується придбати  вакуумну машину. Придбання комунальної техніки  здійснюється через систему електронних публічних закупівель ProZorro,  що дало можливість заощадити близько 100 тисяч гривень державних  коштів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь