A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Яскраве свято земляків

Дата: 30.06.2017 09:36
Кількість переглядів: 1262

У суботу, 24 червня, широко відзначили День села у Слоуті.

Насичена програма розпочалася із конкурсів та ігор для маленьких слоутчан. Казкові герої розважали малечу під час театралізованого заходу «Чарівні принцеси». Потому юні жителі села брали участь у різноманітних спортивних конкурсах.

На відремонтованому танцювальному майданчику співом чарували публіку аматори сцени Березівського центру культури і дозвілля. Радісного настрою додав і виступ духового оркестру.

Далі відбулася найприємніша та найзначиміша подія – відкриття оновленого парку культури і відпочинку. Тут реконструювали все: плиткою вимостили доріжки, встановили сучасні комфортні лави та ліхтарі, полагодили танцювальний і дитячий майданчики. Родзинкою відновленої території відпочинку став спортивний майданчик з вуличними тренажерами. Така платформа для розвитку фізичної культури стала надзвичайно популярною серед населення: і діти, і дорослі ставали в чергу, щоб випробувати сили на новенькому обладнанні. Зазнало змін і подвір’я будинку культури – замість старого потрісканого асфальту з’явилося нове дорожнє покриття.

Продовжилися святкування урочистостями та концертом у місцевому будинку культури. Слова подяки жителям села, впевненості у світлому майбутньому та найкращі побажання прозвучали в привітанні голови громади Надії Артеменко. Староста села Людмила Горобченко, керуюча справами виконкому Березівської сільради Галина Фесенко, директор Центру культури і дозвілля Володимир Цюкало щиро поздоровили слоутчан, побажали всіх гараздів і провели урочисту церемонію нагородження. Так, подяки за значний особистий внесок у благоустрій села, активну громадську позицію та з нагоди дня села отримали Людмила Абрамчук, Надія Гузенко, працівник КП «Господар 1» Іван Шутко, підприємець Олена Сачко, директор Слоутського БК Віктор Тур, завідувач Слоутської філії Березівської територіальної публічної бібліотеки Галина Ковальчук, художній керівник Альона Нахабич, робітник із благоустрою Андрій Мовчан, прибиральниця Антоніна Усенко, опалювач Олександр Тур. Не забули привітати і батьків народжених протягом року малят. Також до поздоровлень з Днем села долучилося і керівництво ТОВ «Голландська аграрна компанія» - головний інженер Сергій Антонець до свята передав слоутчанам, які працюють на підприємстві, премії.

Саме ж концертне дійство було сповнене різножанровими яскравими виступами місцевих талантів.

Протягом усього дня мешканці та гості села могли не тільки гарно відпочити, а й посмакувати шашликами та іншими стравами. Про це подбали місцеві підприємці. Потурбувалися тут і про дітвору: для них працювали атракціони. Закінчився святковий день у Слоуті дискотекою.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь