A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Розвиток громади - запорука успіху сільських територій

Дата: 12.12.2016 09:34
Кількість переглядів: 616

Картинки по запросу проон

В рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на  громаду - ІІІ»,  в селі Слоут відбувся семінар з керівниками та членами громадських організацій, кооперативів, представниками Шосткинського і Ямпільського районів та іншими зацікавленими особами на тему: «Розвиток громади запорука успіху сільських територій».

Координатори Проекту ЄС/ПРООН у Сумській області Тамара Харченко та Анатолій Молошний ознайомили з результатами реалізації спільних мікропроектів громад області з місцевими партнерами -  владою та бізнесом в Сумський області.

На прикладі громадської організації «Слоутська» с. Слоут Глухівського району Сумської області були розглянуті питання як громада була залучена до процесів місцевого розвитку і вирішення проблем та мала досвід у спільній реалізації ініціатив.

Завдяки самоорганізації громади були реалізовані мікропроекти, а саме 2 мікропроекти разом з Проектом «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»: Енергозберігаючі заходи у НВК с. Слоут (МРГ-2) (2012-2013рр.); «Покращення надання медичних послуг населенню с.Слоут. Придбання медичного обладнання» (2016р.) та додатково самостійно реалізовано ініціативи: «Реконструкція водогону в с. Слоут (відновлення джерел водопостачання» (2012р.); «Придбання медичного обладнання для амбулаторії с. Слоут» (2013р.); реконструкція водогінної мережі» (реалізується з 2016 року разом з DESPRO).

По закінченню семінару відбулося урочисте відкриття амбулаторії загальної практики та сімейної медицини с. Слоут після ремонту.

https://youtu.be/iFFoGztmK3Y   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь