A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Пролунали «Мелодії рідного краю»

Дата: 20.06.2017 09:34
Кількість переглядів: 657

На високому рівні відбувся перший загальногромадівський фестиваль народної аматорської творчості «Мелодії рідного краю».

Відкриття фестивалю відбулося в суботу, 10 червня. Аматорів сцени Березівської громади приймав Березівський сільський будинок культури. Вітаючи присутніх в залі, директор Центру культури і дозвілля Володимир Цюкало побажав учасникам заходу творчих здобутків, а глядачам – гарного настрою. Також Володимир Володимирович зазначив, що в громаді проблеми культури – на постійному контролі: протягом двох років не припиняються серйозні ремонтні роботи з приведення закладів галузі у належний стан, щоб і артисти і глядачі мали комфортні умови для роботи та відпочинку.

Гучно лунали оплески для самодіяльних колективів із Берези, Слоута, Первомайського, Іващенкового, Горілого. Артисти порадували присутніх блискучим вокалом, чудовими танцями та відмінними театральними постановками. Неймовірно позитивні враження залишив фестиваль у представників сусіднього села Дубовичі, які завітали на захід.

Святковий настрій панував 17 червня в Шевченківському СБК. Адже саме там продовжив розсипатися зорепад талантів аматорів сцени нашої громади. Високим рівнем виконавської майстерності вразили глядачів артисти із Шевченкового, Землянки та Обложок. Звучали старовинні пісні, фольклор та твори сучасників. Раз у раз зал щирими оплесками віддячував талановитим аматорам сцени.

Учасники і гості мистецького свята вкотре переконалися, що наш край багатий талантами, і висловили сподівання, що започаткований фестиваль з культурного свята місцевого рівня обов’язково виросте до культурно-мистецької події обласного значення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь