A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Змагалися юні мовознавці

Дата: 28.12.2016 09:26
Кількість переглядів: 726

З метою  підвищення рівня знань з української мови і літератури, виховання у молодого покоління любові до мови українського народу, забезпечення її всебічного розвитку, а також вивчення та популяризації творчості Тараса Шевченка у 2010 році започатковано проведення Міжнародного мовно- літературного конкурсу учнівської  та студентської  молоді імені Тараса Шевченка, як щорічного загальнонаціонального заходу.

Протягом листопада-грудня 2016 року  у Березівській громаді відбулися І та ІІ етапи  Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. У ІІ етапі конкурсу взяли участь 13 учнів 5-11 класів із 5 загальноосвітніх навчальних закладів Березівської сільської ради. Конкурсанти мали змогу перевірити свій рівень знань з біографії та творчості митця, а також учасникам було запропоновано ряд креативних завдань: скласти замітку до шкільної газети, текст допису до шкільного веб-сайту, твори публіцистичного стилю та творчі роботи різних жанрів.

Призерами конкурсу стали учні: Усачова Діана (Іващенківський НВК), Сокира Вікторія, Свистельник Сергій (Березівський НВК).

А перемогу у ІІ етапі конкурсу здобув учень  6 класу Березівського НВК  Осьмаков Гліб (учитель Мамай О.М.). Тож саме він і представляв Березівську громаду на ІІІ (обласному) етапі конкурсу. Бажання  пізнати нове, надзвичайна працелюбність та цілеспрямованість допомогли Глібу вибороти 3-є місце.

Вітаємо призерів та переможця ІІ та ІІІ етапів Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, бажаємо всім творчого оптимізму, натхнення  та здійснення   усіх мрій та бажань!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь