Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Яскраво відзвітувала громада

Дата: 07.09.2017 10:25
Кількість переглядів: 696

Березівська об’єднана територіальна громада гостинно відчинила двері учасникам і гостям ІІ етапу фестивалю народної творчості «Квітуй в любові і добрі, Сумщино, край благословенний», присвяченого 80-річчю утворення Сумської області.

Культурно-мистецький захід такого рівня вперше відбувся на теренах молодої об’єднаної громади. У четвер, 31 серпня, протягом двох годин зі сцени Березівського будинку культури глядачів не переставали радувати своїми виступами артисти та самодіяльні колективи населених пунктів ОТГ. «Я хочу подякувати всім жителям за те, що вони стільки праці і таланту вклали у відновлення та розвиток галузі культури в громаді. Ми зовсім молоді, але талановиті», - відкриваючи фестиваль, зауважила голова Березівської ОТГ Надія Артеменко та вручила подяки за активну участь у художній самодіяльності громади Віктору Туру та Олександру Манжосу. Також поздоровила жителів ОТГ головний спеціаліст управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації Тетяна Коршак, відзначивши великий обсяг робіт у галузі культури, проведених в ОТГ. Тетяна Миколаївна побажала аматорам сцени громади творчих злетів та вручила нагороди: подякою управління культури і туризму Сумської ОДА відзначено голову Березівської ОТГ Надію Артеменко, дипломи управління отримали Горілівський сільський клуб та клуб за інтересами «Надія» Слоутської філії Березівської територіальної Публічної бібліотеки.
Виступи ансамблів, солістів та колективів викликали неабияке захоплення у присутніх, які щедро нагороджували виконавців оплесками і вигуками «Браво!». Високих нот додав фестивалю виступ уродженки Глухівщини, заслуженого працівника культури України Тетяни Фінашко. Фінальним акордом свята став гімн Березівської громади у виконанні всіх учасників концерту.
Тим часом у фойє БК майстри народних промислів виставляли свої шедеври. Гості були в захваті від розмаїття візерунків українських вишиванок, виробів з бісеру, дитячих робіт у техніці квілінг, витворів мистецтва з шпаклівки та багато іншого.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь