A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

ЗМАГАЛИСЯ ЮНІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ

Дата: 28.03.2017 09:14
Кількість переглядів: 568

24 березня в спортивному залі  Первомайського НВК пройшли змагання з волейболу серед дівчат у залік спартакіади серед навчальних закладів Березівської сільської ради. У змаганнях взяли  участь команди Первомайського , Слоутського, Шевченківського та Березівського навчально – виховних комплексів.

Бажання виграти було дуже великим у кожної з команд. Ігри від зустрічі до зустрічі тримали всіх вболівальників та волейболісток у напрузі до останнього м`яча. Фортуна була на боці то однієї то іншої команди,про що свідчать результати змагань. Остання гра змагань була вирішальною для команди Первомайського НВК. Вигравши у своїх суперників із рахунком 2-0 ,вони стають претендентами на звання чемпіонів змагань , програвши хоч одну партію -  автоматично бронзові призери змагань. Перша партія закінчилася з рахунком 25:9 на користь дівчат Первомайська.  У другій партії волейболістки Березівського НВК з рахунком 25:21 вирвали перемогу у суперників, третя партія закінчилася  на користь команди Первомайського НВК, але вони втратили можливісь стати чемпіонами змагань, тож стають бронзовими призерами . Набравши по 6 очок , претендентами на чемпіонство залишилося дві команди . Згідно регламенту змагань за кращою різницею забитих та пропущених м`ячів, випередивши суперників на 16 м`ячів ,переможцями змагань стає команда Шевченківського НВК, срібло у команди волейболісток Слоутського НВК.

Команда переможець та призери змагань нагороджені медалями та грамотами відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь