A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Свято дитинства

Дата: 05.06.2017 09:08
Кількість переглядів: 624

Веселощі та гарний настрій панували в Міжнародний день захисту дітей у Березівській громаді.

Цікаві конкурси, оригінальні флешмоби та подарунки чекали на дітей в кожному селі та пришкільних оздоровчих таборах. У Березі біля місцевого Будинку культури організували розважальну програму «День приємних сюрпризів». Малеча із задоволенням брала участь у конкурсах, танцювала та співала. Звісно, не обійшлося і без традиційних конкурсів малюнків на асфальті – діти передавали власне бачення родини, України та дитинства. Скрізь дівчаток і хлопчиків пригощали солодощами. До частувань долучилися і спонсори.

Двадцять сім учнів навчальних закладів громади відповідно до Програми підтримки дітей та молоді Березівської сільської ОТГ на 2016-2020 роки, вирушили до Сум. Під час пішохідної екскурсії «Суми - місто над Пслом» діти дізналися багато цікавого й корисного про обласний центр. Масу емоцій отримали школярі на атракціонах у парку культури та відпочинку ім. І. М. Кожедуба. Як і зазвичай, завершилося відвідування Сум походом до Макдональдсу.

Вже традиційним став регіональний турнір з мініфутболу серед дітей 12 років та молодших в Слоуті. Цьогоріч на полі зустрілися юні спортсмени Слоутського НВК, збірна Шевченківського та Березівського НВК, команда сусідньої Чернігівщини із Н.-Сіверського та футболісти с. Тулиголове із Кролевеччини. Перемогу в змаганнях і кубок чемпіонів здобули юні новгородсіверці. Друге місце посіли господарі поля – команда Слоутського НВК, третіми стали юні футболісти Шевченкового та Берези. Учасники турніру отримали медалі, грамоти та солодощі від відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь