A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

«КОМПЛЕКСНИЙ РОЗВИТОК СЕЛА ЗАВ’ЯЗАНИЙ НА ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ТА УТВОРЕННІ ОБ’ЄДНАНИХ ГРОМАД», – МИКОЛА КЛОЧКО

Дата: 25.07.2016 08:42
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

Учасники «круглого столу» на тему «Розвиток сільських територій: виклики сьогодення» шукали шляхи, як забезпечити комплексний розвиток аграрної сфери

Представники Мінагрополітики, органів державної влади, місцевого самоврядування, асоціацій сільських і селищних рад 22.07.2016 долучилися до обговорення актуальних питань державної регіональної політики та ролі громад у цьому процесі.

За словами очільника області, для Сумщини аграрна сфера – це фундамент стабільної економіки, наповнення бюджетів та широкий простір для інвестування.

На переконання Миколи Клочка, комплексний розвиток села зав’язаний на ключовій реформі – децентралізації та утворенні об’єднаних територіальних громад. Тому головне завдання – навчитися вміло розпоряджатися всіма ресурсами і запропонувати людям засоби для розвитку інфраструктури села.

«Розвиток сільських територій сьогодні неможливий без об’єднання громад, без того, щоб вони, перш за все, могли розпоряджатися землею ефективно і вибудовувати правильну піраміду відносин із сільгоспвиробниками. Саме спроможні інтенсивно розвиватися громади стануть локомотивом реформ у сфері АПК», – переконаний очільник Сумщини.

Голова Березівської сільської об'єднаної територіальної громади Надія АРТЕМЕНКО, яка приймала участь в засіданні "круглого столу", підняла актуальне питання подальших кроків новоутворених об’єднаних громад. Вона стоїть на позиції, що розвиток аграрної сфери, перш за все, повинен позитивно впливати і сприяти покращенню інфраструктури села та рівня життя населення (джерело:http://sm.gov.ua/uk/oda.html).

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь