A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

НА СУМЩИНІ СТАРТУЄ КОНКУРС МОЛОДІЖНИХ ПРОЕКТІВ-2018

Дата: 31.03.2017 08:42
Кількість переглядів: 614

На фінансування проектів, поданих інститутами громадянського суспільства, з обласного бюджету виділять 1 мільйон 400 тисяч гривень

Анонсував старт конкурсу під час прес-конференції начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Дмитро ЛАНТУШЕНКО.

«Сьогодні Сумщина, беззаперечно, є лідером молодіжної політики щодо співпраці із громадськими організаціями, – зазначив посадовець. – Це підтверджується і кількістю молодіжних проектів, які ми реалізуємо протягом року в області, і кількістю та якістю громадських організацій, які беруть участь у проектах, і головне, рівнем фінансування галузі молодіжної політики взагалі та конкурсу молодіжних проектів зокрема».

За словами Дмитра Лантушенка, відрадно, що практику проведення конкурсу молодіжних проектів та їх реалізації підхопили не лише міста й райони області, а й деякі вищі навчальні заклади.

«Загальна сума фінансової підтримки, яку заплановано надати громадським організаціям під проекти у 2018 році, становить 1 мільйон 400 тисяч гривень. Ці кошти відображені в обласній цільовій програмі «Молодь Сумщини» на 2016-2020 роки», – повідомив Дмитро Лантушенко.

Також встановлено граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів одного проекту, що подається для участі у Конкурсі, у сумі до 100 тисяч гривень.

Як розповіла заступник начальника управління молоді та спорту Ольга РЕЗНІЧЕНКО, інститути громадянського суспільства можуть реалізувати проекти, спрямовані на формування громадянської позиції і національно-патріотичне виховання; популяризацію здорового способу життя; розвиток неформальної освіти; зайнятість молоді;  партнерську підтримку молоді, що проживає на тимчасово окупованій території України, та внутрішньо переміщених осіб.

 Конкурсні пропозиції приймаються у друкованій та електронній формі з 30 березня до 3 листопада 2017 року щоденно, крім суботи та неділі з 8-00 до 17-15 години, п’ятниця з 8-00 до 16-00 години за адресою: м. Суми, вул. Першотравнева, 29, ІV поверх, 65 каб., тел. (0542) 61-09-16.

Детальну інформацію про конкурс проектів та вимоги до конкурсантів читайте за посиланням:

http://molod.sm.gov.ua/index.php/uk/konkurs-proektiv/918-konkurs-proektiv-na-2018-rik

(джерело: http://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/12869-na-sumshchyni-startuye-konkurs-molodizhnykh-proektiv-2018.html)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь