Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

ПИТАННЯ ПРОВЕДЕННЯ ПРИЗОВУ ЗНАХОДИТЬСЯ НА ОСОБЛИВОМУ КОНТРОЛІ

Дата: 03.04.2017 08:40
Кількість переглядів: 694

За участю представників сільських, селищних рад, установ та організацій району, відповідальних за військовий облік проведений семінар щодо правильної організації та ведення військового обліку призовників і військовослужбовців в організаціях, установах району, органах місцевого самоврядування та організації оповіщення громадян призовного віку.

Начальник відділення військового обліку та бронювання солдат, сержантів запасу Глухівського об’єднаного міського військового комісаріату Андрій Нємцов проінформував про  перелік необхідної документації, яка повинна вестись відповідальною особою за військовий облік, про організацію ведення військового обліку військовозобов’язаних, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 07 грудня 2016 р. № 921.

Заступник військового комісара - начальник відділення комплектування Глухівського об’єднаного міського військового комісаріату Олександр Христенко зупинився на веденні військового обліку осіб призовного віку, особливостях занесення даних до особових карток та проінформував про існуючу проблему явки призовників до військкомату та обласної лікарні. Також  додатково було сказано, що відправка призовників на строкову службу до лав Збройних Сил України планується 04.04.2017 та 10.04.2017. Готові до відправки 6 призовників.

«Питання проведення призову знаходиться зараз на особливому контролі. Саме сільські та селищні голови є відповідальними за організацію та забезпечення оповіщення призовників. Тому треба активізувати та продовжити роботу по оповіщенню громадян призовного віку з метою забезпечення повного і якісного укомплектування Збройних Сил  особовим складом», - зазначив перший заступник голови Глухівської районної державної адміністрації Володимир Картавий.

В результаті семінару були присутні отримали відповіді на питання, які їх цікавлять.

Фото без опису

(джерело: http://glh.sm.gov.ua/index.php/uk/news/3807-pitannya-provedennya-prizovu-znakhoditsya-na-osoblivomu-kontroli)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь