A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

До уваги підприємств!

Дата: 30.01.2017 08:34
Кількість переглядів: 554

Управління Держпраці у Сумській області звертає увагу підприємств на появу фактів неправомірних дій шахраїв, які під видом «робочих груп» проводять перевірки суб’єктів господарювання в частині додержання законодавства про працю та вимагають у підприємств гроші під загрозою накладення значних штрафних санкцій.

Із метою попередження випадків подібних шахрайських дій, Держпраці звертає увагу суб’єктів господарювання Сумщини на Порядок проведення перевірок посадовими особами Державної інспекції України з питань праці та її територіальних органів. Згідно з п.4 Порядку інспектор має право на проведення перевірки за наявності у нього службового посвідчення та направлення на перевірку. 

Також слід зауважити, що згідно п.3 ст.6 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»  суб’єкт господарювання повинен ознайомитися з підставою проведення позапланового заходу з наданням йому копії відповідного посвідчення (направлення) на проведення заходу державного нагляду (контролю).

У разі виникнення підозри в неправомірності дій осіб, які прийшли для проведення контрольного заходу на підприємство, суб’єкт господарювання може звернутися за підтвердженням повноважень державного інспектора  до Управління Держпраці у Сумській області за телефоном (0542) 22-55-02.

(джерело: sumy.dsp.gov.ua/news/top-news/443-do-uvagi-pidpriemstv)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь