Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

На порядку денному – медицина

Дата: 30.05.2017 08:34
Кількість переглядів: 694

Створення госпітальних округів на Сумщині стало головною темою круглого столу, проведеного 24 травня у Глухові за ініціативи народного депутата України Андрія Деркача.

Участь у засіданні взяли представники влади та медичної галузі 159-го округу. Обговорення настільки важливих тем не залишила поза увагою і голова Березівської ОТГ Надія Артеменко.

Своє бачення насушних проблем медицини в регіоні та можливі шляхи їх вирішення висловили начальник управління охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації Сергій Бутенко, керівник медичної програми «Дитячий ортопед», кандидат медичних наук Валерія Горелік, керівник медпрограми «Здоров’я жінки», професор Сергій Бугайцов, лікар-кардіохірург, професор, директор Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров.

Всі присутні упевнені в необхідності створення в області не чотирьох, а шести госпітальних округів: Сумського, Глухівського, Конотопського, Охтирського, Роменського та Шосткинського. Як наголосив нардеп Андрій Деркач, без Глухівського та Роменського округів значна частина населення залишиться взагалі без будь-якої медичної допомоги.

У результаті круглого столу присутні підписали колективне звернення до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо необхідності створення на Сумщині шести госпітальних округів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь