A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Інформує центр зайнятості

На Сумщині з початку року понад 200 осіб отримали ваучери на навчання

Однією із дієвих послуг служби зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці є видача ваучерів на навчання. Це реальний шанс для громадян певних категорій здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію, а роботодавцям –мати кваліфікований персонал.

13:45 18.05.2023

РОБОТА ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Сумське виробниче підприємство «Стиль» УТОГ запрошує на роботу працездатних осіб (жінок та чоловіків) з інвалідністю II-III групи, яким за висновком МСЕК не протипоказана праця за професією «швачка».

16:43 18.04.2023

Навчайся та стань затребуваним: у 2021 році 2914 безробітних Сумщини пройшли професійне навчання

Служба зайнятості Сумщини ввійшла в п’ятірку кращих з організації професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних громадян в Україні.

13:32 05.01.2022

Навчання фахівців Глухівської МРФ щодо патронату над дитиною

23 грудня 2021 року заступником директора  Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості Валентиною Шляхтун, спільно з завідуючою відділення соціальної роботи Березівської сільської ради Катериною Матковською, відбулося навчання фахівців філії щодо патронатного виховання як одного із виду форм зайнятості.                          

15:29 24.12.2021

ПРОТИДІЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ  

Багато українських громадян одержують пропозиції працювати або навчатися за кордоном. На жаль, не завжди такі пропозиції закінчуються на користь заробітчан.

14:31 24.12.2021

  РІЧНИЦЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

21 грудня Державна служба зайнятості відзначає річницю, цієї зими їй виповнюється 31 рік з дня створення.  З самого початку і до нині  першочергове завдання служби – допомагати, підтримувати та стимулювати своїх клієнтів до  праці, зайнятості, партнерства. На сьогоднішній день служба зайнятості є активним учасником на ринку праці країни та займає одне з ключових місць в реалізації політики зайнятості. Під впливом постійних викликів та тенденцій на ринку праці змінювалась, удосконалювалась і сама служба. Лише за останні декілька років вона перетворилася на  повноцінну клієнтоорієнтовану сервісну установу, яка має у своєму арсеналі різноплановий спектр послуг для задоволення потреб, як шукачів роботи так і роботодавців.  Кожен, хто звертається за допомогою до центрів зайнятості може розраховувати на розуміння та професіоналізм з боку працівників, швидке реагування на ті чи інші потреби , особистий супровід фахівців. Так, з 01 січня 2019 року було запроваджено Інститут кар’єрного радника, основна мета роботи якого  -задоволення адресного підходу в обслуговуванні клієнтів.  Радник складає план індивідуального працевлаштування безробітного, профілювання, визначає якими послугами може скористатися клієнт, на яку професію, посаду претендує шукач роботи, ознайомлює з наявними вакансіями. Допомагає людині прийняти максимально вигідне рішення, аби якнайшвидше повернулась на ринок праці. Підтримує, направляє, мотивує. Створено та активно використовується електронний кабінет шукача роботи, котрий слугує безробітному помічником та допомагає завжди бути на зв’язку з центром зайнятості.

16:28 20.12.2021

Кадри для підприємства готує служба зайнятості

Відбулася традиційна зустріч директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного із слухачами, які розпочали навчання за спеціальністю «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» у Центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

16:21 03.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь